Sådan sletter du alle ulæste e-mails i Gmail

Afhængigt af hvor længe du har brugt Gmail, har du muligvis samlet tusindvis af e-mails, som du ikke har til hensigt at læse. Mange mennesker vil simpelthen ignorere dette og se, når deres indbakke bliver mere og mere rodet.

Sådan sletter du alle ulæste e-mails i Gmail

På et tidspunkt vil du gerne slippe af med de e-mails, der ikke er den tid værd, de tager at læse. Heldigvis er Gmail udstyret med praktiske funktioner, der lader dig slette e-mails på en nem måde.

Lad os tage et kig på, hvordan du nemt kan slette alle dine ulæste e-mails i Gmail.

Hvordan kan jeg slette alle mine ulæste e-mails på én gang?

Der er to enkle metoder, du kan bruge til at masseslette Gmail-beskeder. Du kan enten bruge tilpassede filtre eller bruge Gmail-etiketter.

Vi vil gennemgå, hvordan du bruger begge løsninger til at rydde op i din indbakke.

Brug af filtre

Før du sletter dine ulæste e-mails, skal du sikre dig, at du ikke sletter de vigtige. Heldigvis er sådanne e-mails mærket 'Vigtige', så det er ret nemt at identificere dem.

Når du har sikret dig, at du har læst alle dine vigtige e-mails, er her hvad du skal gøre for at slette alle de ubrugelige på få minutter:

  1. Åbn desktopversionen af ​​Gmail, og gå til din indbakke.

  2. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne og klik på Se alle indstillinger.

  3. Gå til Filtre og blokerede adresser fanen, og klik derefter Opret et nyt filter.

  4. For at se alle dine ulæste e-mails skal du skrive label:ulæst under Har ordene. Klik derefter på Opret filter og bekræft oprettelsen ved at klikke Okay når pop op-menuen vises.

  5. Dernæst vil du blive præsenteret for et par muligheder. For at slette alle ulæste e-mails skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Slet det, samt den ved siden af Anvend filter på XXX matchende samtaler for at slette alle ulæste e-mails.

  6. Gå til Opret filter, og derefter opdatere siden. Alle dine ulæste e-mails skal slettes.

Det er vigtigt at nævne, at dette vil slette dine ulæste e-mails, så snart de vises. Hvis du lader filteret være tændt, vil det automatisk blive slettet hver gang du modtager en e-mail. Det er derfor, du skal huske at slette filteret, når det ikke længere er nødvendigt.

Bruger kun etiketter

Hvis du har brug for en endnu mere bekvem måde at slette alle dine e-mails på, kan du indtaste label:ulæst filtrer direkte ind i søgefeltet på Gmails startside. Dette vil vise alle dine ulæste e-mails og samtaler fra alle mapper.

Så skal du bare tjekke Vælg alle boksen i øverste venstre hjørne og klik på skraldespandsikonet over dine e-mails. Dette vil slette alle e-mails på én side. Du kan have 50 eller 100 e-mails på én side, afhængigt af den platform, du bruger, og dette vil kun slette e-mails fra den side.

For at slette dem alle skal du klikke på Vælg alle samtaler, der matcher denne søgning mulighed, og alle dine ulæste e-mails vil blive slettet.

Hvad med smartphones?

Hvis du bruger Gmail-appen på din Android eller iPhone, er der nogle gode og dårlige nyheder. Den gode nyhed er, at filtreringsfunktionen fungerer på samme måde, som den gør på desktopversionen, og du kan bare indtaste etiketterne i søgefeltet.

Den dårlige nyhed er, at det ikke er muligt at slette e-mails i bulk, da der ikke er nogen valgmulighed for Vælg alle i appen. Dette er grunden til, at dit bedste bud er at logge ind på din Gmail-konto i en browser og bruge en af ​​ovenstående metoder til at slette alle dine ulæste e-mails.

Det sidste ord

Fjernelse af alle uønskede e-mails i Gmail er en ret ligetil proces, der kræver meget lidt tid. Som du kan se, kan du med blot et par klik slippe af med alle ulæste e-mails. Husk, at dette ikke fjerner dem for altid, men i stedet overfører dem til papirkurven, hvor de bliver i 30 dage, før de er væk for altid.

Hvis du vil fjerne dem før det, kan du gøre det manuelt ved at gå til papirkurven og gentage trinene i den anden metode.

Selvom det ikke er en skræmmende opgave at manipulere Gmail-e-mails, er nogle funktioner måske ikke så indlysende. Hvis du gerne vil se flere Gmail-tutorials, er du velkommen til at smide dine forslag i kommentarfeltet nedenfor.