The Elder Scrolls 6 Udgivelsesdato: Bethesda foreslår, at TES6 kunne være næste generations spil

The Elder Scrolls 6 vil sandsynligvis være en næste generations udgivelse, har Bethesda afsløret.

I en tale på PAX Australia Matt Firor sagde Zenimax Online Studios spildirektør "Jeg ved ikke engang, hvordan verden vil se ud, når den udkommer; der vil være en anden konsolgeneration til den tid, det er jeg sikker på. Hvem ved. Men jeg ved, at vi er frie og klare i lang tid."

Det er værd at påpege, at som direktør hos Zenimax er Firor mere involveret i Ældste ruller online snarere end hovedserien Elder Scrolls, styrker hans kommentarer dog, hvad mange fans (desværre) havde antaget.

Siden 2002 har Bethesda Game Studios udgivet 6 hovedspil (Morrowind, Oblivion, Skyrim, Fallout 3, Fallout 4, og Fallout 76) hvilket fører til et gennemsnit på 2-3 år mellem spil. Det har Bethesda bekræftet Starfield udgives inden The Elder Scrolls 6, hvilket betyder, at der vil gå mindst 5-6 år før udgivelsen.

Sony og Microsoft forbereder sig på at frigive henholdsvis PlayStation 5 og Xbox X, og så det er næsten utænkeligt, at The Elder Scrolls 6 vil være ude på nuværende generations konsoller. Det ville tillade spillet at være så stort og imponerende, som vi håber, selvom det ville betyde, at de nuværende generations konsoller ikke ville have et eneste Elder Scrolls-spil hjemmehørende i dem (siden Skyrim blev udgivet på tidligere generations konsoller først).

The Elder Scrolls 6: Alt hvad du behøver at vide om TES 6

Efter at have bragt Skyrim til næsten alle teknologiske produkter, som mennesket kender, ser Bethesda mod fremtiden med et nyt Elder Scrolls-spil. The Elder Scrolls 6 (TES 6) blev afsløret i en alt for kort trailer under et bombastisk E3-showcase, som også indeholdt flere detaljer om Fallout 76 og annonceringen af ​​en helt ny sci-fi IP, Starfield.

Det 30 sekunder lange klip kom i slutningen af ​​Bethesdas keynote og består simpelthen af ​​en kamerapanorering over et tåget landskab, der rydder for at afsløre en stor kystnære placering af forrevne bjerge og hvad der ligner et slot. Ordene The Elder Scrolls VI vises på skærmen, og det er det.

Det er en meget tidlig tease af spillet, som ikke gør andet end at bevise, at tingen eksisterer. Intet i vejen for platform eller placering blev bekræftet, selvom skiltene tyder på, at dette vil være en næste generations titel til endnu uanmeldte konsoller som PlayStation 5.

Selvfølgelig fik TES6-fans i marts 2019 den gratis at spille mobilversion: Elder Scrolls Blades. Spillet er tilgængeligt på både iOS- og Android-platforme og opfordrer spillere til at følge quests, bygge deres by op fra ruiner og kæmpe mod venner i en åben arena på deres mobile enhed.

The Elder Scrolls 6 udgivelsesdato: Hvornår kommer TES 6 ud?

Vi ved det TES 6 er i øjeblikket i pre-produktion, men med Fallout 76 og Starfield både på Bethesdas tallerken, vil der sandsynligvis gå et par år, før RPG'en kommer ind i vores stuer.

taler til Spilpot, Bethesda hoved og Ældste ruller chef-honcho Todd Howard afslørede det The Elder Scrolls 6 er stadig meget i "koncept- og designfasen". Howard ved hvornår The Elder Scrolls 6 er indstillet til at lancere, men han holder tilbage med at afsløre noget mere, der siger, at det ville være "tåbeligt at sige" hvornår The Elder Scrolls 6's udgivelsesdato er.

Han forsøger naturligvis at skabe mere hype omkring det næste indlæg i Bethesdas længe ventede RPG-serie. Men Howard afslører også en interessant tidbit af information omkring, hvornår vi kan se The Elder Scrolls 6 ankomme. Som projekt er det bagud Starfield, Bethesdas næste generations titel, som virksomheden drillede under sit E3 2018-show.

Hvis The Elder Scrolls 6 er i et tidligere udviklingsstadium end en bekræftet næste generations titel, der stadig er for tidligt til at blive vist, kan vi regne ud, at vi ikke skal til Tamriel om et par år endnu. Går vi efter tidslinjer for PlayStation 5, vil vi sandsynligvis ikke vide meget mere om The Elder Scrolls 6 udgivelsesdato indtil senere i år – med en lancering, der kommer i 2021 på det absolut tidligste. Skyrim blev oprindeligt udgivet i 2011, og Glemsel i 2006, så en 2021- eller 2022-udgivelse er kun lidt længere i tid end tidligere indgange.

Det skal nævnes, at for ganske nylig begyndte rygter at cirkulere på Twitter om, at spillet først kommer i 2026. Selvom det ikke er bekræftet, virker det sandsynligt, at man ved, at Bethesda har flere projekter med få udviklere.

The Elder Scrolls 6 placering: Hvor vil TES 6 blive sat?

Elder Scrolls-spillene plejer at foregå på fantasy-kontinentet Tamriel. Skyrim blev sat i den titulære region i det sneklædte nord, mens Oblivion blev sat i den centrale region af Cyrodiil. Den korte trailer på E3 2018 viser en klippefyldt kystregion – som kunne være et af en række steder på kontinentet.

tamriel_map

(Kredit: Bethesda)

Chatter online har hidtil været centreret om TES 6 ligger i den nordvestlige region af High Rock. Grundlaget for dette er i høj grad den forrevne, bjergrige geografi vist i traileren, kombineret med det faktum, at den fiktive halvø omkring Daggerfall har masser af kyster. Selvfølgelig kunne spillet udspilles på et vilkårligt antal steder, såsom Hammerfells ørkenland. Både Hammerfell og High Rock har tidligere været med The Elder Scrolls II: Daggerfall.

Eller spillet kunne foregå i Valenwood, et område mod sydvest, der er hjemsted for Bosmer-racen af ​​skovlisser. Hvis det er tilfældet, ville du forvente mere i vejen for tætte skove, end traileren antyder, selvom lad os ikke glemme, at Bethesda kun har vist os et meget kort glimt af RPG'ens placering.

Hvad ved vi indtil videre?

Som med enhver teknisk udgivelse er der mange spekulationer, og mens noget af det er grundløst, er andre teorier understøttet af legitim information. For eksempel formoder vi, at den nye version af Elder Scrolls vil få navnet "Redfall". Bethesdas moderselskab Zenimax afgjorde for nylig en varemærkestrid om navnet. Så lige nu, uden noget officielt ord, formoder vi, at dette vil være navnet på spillet.

Executive producer Todd Howard fortalte alle, der ventede på spillet, at være tålmodige i 2019, mens for nylig VP for Bethesda Pete Hines udtrykte (med så mange ord), at det er for tidligt at bede om nogen detaljer. Desværre blev sidstnævnte erklæring angivet i 2020, så vi er stadig for langt væk fra den faktiske udgivelsesdato til at begynde at spekulere meget andet. Det, vi ved, er, at Elder Scrolls 6 kommer efter Starfield, så når først det kommer på hylderne, ved vi, at vi er tættere på en ny Tamriel.

Nu hvor Microsoft har annonceret sin hensigt om at købe ZeniMax, skynder mange spillere sig for at finde ud af, om det længe ventede spil vil frigives til PS5. Det er stadig for tidligt at sige, og der er mange spekulationer om sagen, insinuerede Executive VP of Gaming for Microsoft, Phil Spencer, at Microsofts intentioner ikke er at tage spil fra folk. Forhåbentlig betyder dette for PlayStation-brugere, at de vil komme til at deltage i Elder Scrolls 6, når den udkommer, selvfølgelig.

At klare ventetiden

Vi ønsker alle at vende tilbage til Tamriel på en ny konsol med opdateret gameplay, men virkeligheden er, at indtil videre bliver vi nødt til at spille ESO. Der er én lys side, vi alle kan overveje, mens vi venter; hvis Bethesda tager så lang tid at frigive det meget ventede spil, vil det måske ikke være den fuldstændige katastrofe, vi så med FO76-udgivelsen.