Bedste gratis oversættelsesapps til iOS, Android og Windows Phone

Bedste gratis oversættelsesapps til iOS, Android og Windows Phone

Billede 1 af 19

Oversæt Pro Arabic afskåret

Tal&Oversæt brød
Oversæt Pro parlørmenu
Oversæt Pro Arabisk og sprogvalg
Oversæt Pro finsk
Tal & Oversæt
Tal & Oversæt
Tal & Oversæt
Google Oversæt gik galt
Google Oversæt arabisk
Google Oversæt tamilsk
Google Translat tyrkisk
Bing Translator stemmegenkendelse
Bing Oversætter historie
Bing oversætter kamera
Bing oversætter kamera
Bing oversætter kamera
Bing oversætter kamera
Bing oversætter tastatur

Hvis du leder efter en gratis oversættelsesapp til din smartphone eller tablet, vil du sandsynligvis blive overvældet af det tilgængelige antal.

Så i stedet for at lade dig kæmpe med dit spanske og pusle over dit polske, PC Pro har vadet gennem apps på iOS, Android og Windows Phone for at udvælge de bedste gratis tilgængelige oversættelsesværktøjer.

Bedste gratis oversættelsesapp for nøjagtighed

Google Oversæt: Android, iOS og Windows Phone

Google Oversæt arabisk

Når det kommer til nøjagtighed, er Google Translate stadig det bedste gratis værktøj, der findes, uanset om det er online eller i appform. Selvom den kæmper med længere, mere komplicerede sætninger, slår den stadig alle de andre testede apps for hurtig sætnings- eller ordkontrol.

Google Translat tyrkisk

Det er også det mest omfattende; der var ikke et eneste sprog, det ikke genkendte eller ikke kunne oversætte.

Bedste gratis oversættelsesapp til stemmegenkendelse

Tal og oversæt: iOS

Tal & Oversæt

Speak&Translate er fantastisk til talegenkendelse og oversættelse.

Vælg dine to sprog fra en sidebjælke, tryk på flaget for det sprog, du taler, og sig, hvad det er, du vil have oversat. Appen vil derefter vise på skærmen, hvad den hørte dig sige og læse en oversættelse op, som den også viser på skærmen.

En af de største fordele ved denne oversættelsesapp er, at den tilbyder forskellige dialekter af det samme sprog - der er fire versioner af engelsk tilgængelige, og to hver af fransk, spansk og portugisisk.

Tal & Oversæt

Dette er især nyttigt for os briter, da engelsk kun for USA ofte bliver forvirret af vores plumfyldte accenter.

Denne app slog alle de andre, når det kommer til stemmegenkendelse. Den forstod nemt vores testsætninger, men når den fortolkede os forkert første gang, var et andet forsøg normalt alt, der skulle til for at rette op på det.

Tal & Oversæt

Eh, ikke helt...

Tal&Oversæt brød

Meget bedre

Brugergrænsefladen er også æstetisk tiltalende og nem at bruge.

Den eneste alvorlige begrænsning ligger i rækken af ​​tilgængelige sprog – vi kunne ikke teste nogen af ​​de indiske sprog – og at stemmen er meget robotagtig. Bizart nok angiver den også Afrikaans som "afrikansk".

Det skal også bemærkes, at Speak&Translate kæmpede med længere, mere komplekse sætninger. Men for simple "parlør"-lignende oversættelser kan det ikke tages fejl, og nøjagtigheden af ​​oversættelsen er også ekstrem høj.

Bedste gratis oversættelsesapp allrounder

Bing Oversætter: Windows Phone

Bing Translator stemmegenkendelse

Bing Translator var langt fra den bedste alt-i-én gratis oversættelsesapp, vi prøvede; det er skuffende, at det kun er tilgængeligt på Windows Phone.

Appen tager sætninger til oversættelse via tastaturet, kameraet og stemmegenkendelse, og offlinepakker kan downloades og tilgås, hvis du ikke har nogen internetforbindelse - praktisk, når du rejser.

Selvom den ikke er så omfattende som Google Translates liste over sprog, har den et solidt udvalg til rådighed, der omfatter et godt geografisk område.

Bing Oversætter historie

Vi fandt kamerafunktionen særligt cool, selvom du skal sørge for at have ordene korrekt opstillet for at få en oversættelse, der giver mening.

Bing oversætter kamera

Bing oversætter kamera

Bing oversætter kamera

Selvom det er fantastisk at have en app, der er så omfattende, inklusive offline funktionalitet, ville vores ene klage være, at stemmegenkendelsesaspektet er begrænset til fire kontinentaleuropæiske sprog plus amerikansk og britisk engelsk.

Bedste gratis oversættelsesapp til genveje

Translate Pro: iOS

Oversæt Pro finsk

Translate Pro er en letanvendelig app, der, ligesom de andre apps, der er gennemgået her, kan bruges til on-the-fly oversættelse, men har også en parlør-stil-menu nede i venstre side.

Kategorier omfatter forhandling, bestilling af mad og drikke, rejser og endda romantik – selvom vi ikke kan lade være med at tænke på, at vi skal piske din iPhone frem, før vi spørger "må jeg kysse dig?" kan ødelægge stemningen lidt.

Oversæt Pro parlørmenu

Det er også nemt at vælge mellem et af de 50 tilgængelige sprog og at skifte frem og tilbage mellem de valgte.

Oversæt Pro Arabisk og sprogvalg

De to største ulemper ved appen er, at kun 11 af sprogene i Translate Pros database er inkluderet i "parlør"-format, og at antallet af tegn, du kan indtaste, er begrænset. Dette kan efterlade dig med afkortede sætninger eller ord ("Nederland" bør være "Holland") eller rode med grammatikken på nogle sprog, hvis du beslutter dig for at dele sætningen i to.

Oversæt Pro Arabic afskåret

Oversættelsesapps: blooper-hjulet

Google Oversæt gik galt

Ingen oversættelsesapp vil være 100 % fejlfri.

I Translate Pro blev vores kommentar til vores finske medtester om, at Nordkorea, der angiveligt hævdede at have vundet VM var "mental", oversat til "åndelig", mens vi takket være Google Translate fortalte vores tyrkiske medtester, at nogen havde en domstol dato, snarere end en "retssag" i betydningen at teste noget.

Selvom vi fandt ud af, at de fleste af resultaterne fra de testede apps og onlineværktøjer gav dig essensen af, hvad du forsøgte at oversætte, i modsætning til noget, der var grammatisk perfekt, når du overvejer resultatet af maskinoversættelse i fortiden, er det en vidnesbyrd om, hvor langt teknologien er nået, at disse var de eneste brølere.

Sådan testede vi de bedste gratis oversættelsesapps

PC Pro testet en række apps på iOS, Android og Windows Phone, hvor en engelsktalende som modersmål taler (og skriver) med arabisk, finsk, fransk, hindi, kannada, spansk, tamil, telugu og tyrkisk som modersmål.

Vi valgte disse sprog for at sikre, at der var et godt udvalg af skrivesystemer og grammatik testet.

Alle apps blev testet på ovenstående ni sprog, forudsat at målsproget var tilgængeligt, for at teste på lige vilkår og finde dem, vi synes fungerer bedst.

Ingen logografiske sprog (såsom japansk eller mandarin) blev testet, da vi ikke var i stand til at finde en taler som modersmål i tide til vores prøveperiode.