Genshin Impact: Sådan spiller du sange på Lyre

Genshin Impacts verden er fuld af skjulte vidundere, og musikken er befordrende for at udforske disse vidundere. I april 2021 introducerede spiludviklerne en måde for spillere at tage del i musikken i denne vidunderlige verden med Windblume Festival. Under denne begivenhed var spillerne i stand til at få Windsong-lyren til at lave deres egen musik.

Genshin Impact: Sådan spiller du sange på Lyre

Hvad nytter en Lyre dog, hvis du ikke ved, hvordan man spiller den?

Arrangementet er for længst slut, så du kan ikke få en nu. Men hvis du var så heldig at få en lire under begivenheden, kan du stadig spille den – og vi viser dig hvordan. Der er masser af sange at spille på den, fra klassikere til livlige melodier. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan du skaber din egen musik i Genshin Impact.

Hvordan får du Windsong-lyren?

Windblume-festivalen i april 2021 tillod spillere at optjene Tour-billetter i bytte for en Windsong-lyre. Spillere opnåede billetterne ved at spille minispil som Ballads of Breeze og Floral Freefall. Efter at have optjent 280 Tour-billetter, kunne spillerne bytte dem til deres helt egen Windsong-lyre.

Da Windblume Festivalen sluttede for et stykke tid siden, kan ingen få nye Windsong Lyres. Når det er sagt, kan spillere, der har købt dem, spille dem, når de vil, da de forbliver på lager permanent.

Spiller Windsong-lyren

Du kan spille Windsong Lyre på pc ved at bruge forskellige taster. For eksempel er de højeste toner fra Q til U, de midterste toner er A til J, og de laveste toner er Z til M på klaviaturet.

På en konsol er noterne knyttet til D-pad'en og fire knapper til højre. For at skifte fra højere til lavere toner kan du trykke på henholdsvis L1 og R1.

Hvis du spiller på en mobilenhed, vises alle noterne på skærmen. De er opdelt i tre rækker i tre oktaver.

Lyren har dog ikke adgang til halvtoner eller halvtoner. På grund af denne begrænsning kan Lyre ikke afspille alle sange i verden, og du skal muligvis justere dem i overensstemmelse hermed.

Sådan bruger du Lyre Bot i Genshin Impact

Der er et program kaldet LyreBot lavet af en person, der går efter "ianespana" på GitHub og u/Heracles421 på Reddit. LyreBot fungerer ved at afspille MIDI-filer som tastetryk i Genshin Impact. Det er faktisk et makroprogram, der fungerer sammen med spillets Windsong Lyre.

LyreBot virker kun på pc, da den reagerer på tastaturtryk, og skaberen har kun tiltænkt den til pc-brug.

Følg disse instruktioner for at bruge LyreBot til Genshin Impact:

  1. Download LyreBot fra GitHub-siden.

  2. Start Genshin Impact og log ind i spillet.
  3. Udstyr Windsong-lyren.
  4. Kør LyreBot.exe.

  5. LyreBot behøver ikke installation, så du skal kun køre det, når du vil bruge det.
  6. Vælg filikonet i øverste venstre hjørne.
  7. Søg efter en MIDI-fil.
  8. Klik på den store "Play" knap i midten.

  9. Gå tilbage til Genshin Impact-vinduet ved at trykke på Alt + Tab eller klikke på det.
  10. Når du skifter tilbage til Genshin Impact, afspiller LyreBot den sang, du har indlæst.

LyreBot fungerer også med eksterne MIDI-enheder som keyboards og elektroniske blæseinstrumenter. For at bruge en MIDI-enhed skal du følge disse trin for at komme i gang:

  1. Start både Genshin Impact og LyreBot.
  2. I Genshin Impact skal du udstyre din Windsong Lyre.
  3. Gå tilbage til LyreBot og vælg rullemenuen mærket "MIDI Input Device".
  4. Vælg dit instrument.
  5. Hvis det ikke vises, kan du trykke på opdateringsknappen ved siden af ​​menuen.
  6. Når MIDI-enheden vises, kan du bruge den til at afspille musik i Genshin Impact.

LyreBot er en god idé, men ifølge Servicevilkårene er tredjepartssoftware forbudt. Hvis du har til hensigt at spille Genshin Impact med LyreBot, så gør du det på eget ansvar. De mulige udfald, hvis du bliver fanget, er:

  • Fjernelse af eventuelle dårligt opnåede belønninger fra spillet (gælder ikke for LyreBot)
  • Suspenderer dine konti midlertidigt
  • Permanent forbud mod dine konti

Mens LyreBot er en tredjepartssoftware, manipulerer den ikke spillets kode på nogen måde. Nogle hævder, at botten ikke overtræder servicevilkårene, men "...at udnytte spillet" er meget vagt. Så du vil måske være forsigtig, når du bruger LyreBot eller enhver anden tredjepartssoftware i spillet.

Yderligere ofte stillede spørgsmål

Hvad er Windsong-lyren til?

Windsong Lyre er udelukkende i spillet, så spillere kan spille deres yndlingssange. Den er baseret på en real-life lire. Instrumentet i spillet afspejler mange af dets modstykkes egenskaber i det virkelige liv.

I spillet er det klassificeret som en gadget, og du skal udstyre det for at begynde at spille musik. Den spiller dog ikke halvtoner.

Hvad er de bedste Genshin Impact Lyre-sange?

Selvom "bedst" ​​afhænger af lytteren, er der flere sange, folk elsker at spille på deres Windsong Lyres. De spænder fra klassikere i radioen til sange forbundet med online meme-kultur. Da Windsong Lyre er ret begrænset, kan du ikke spille hele sange, men kun sektioner.

Lad os tage et kig på nogle af de bedste sange, du kan spille.

· "Giver aldrig op"

Den klassiske sang fra Rick Astley spiller godt på Windsong Lyre. Rick Roll, som internettet kalder det, har altid været en fast bestanddel i videospil. Du kan altid narre dine venner til at lytte og derefter "Rick Rolling" dem.

· “Tag mig hjem, landeveje”

Mange spillere har hørt om Take Me Home, Country Roads af John Denver. På grund af en bestemt film udgivet for et par år siden, har sangen oplevet et boom i popularitet. I dag kan du spille sangen i Genshin Impact uden problemer.

· Sovjetunionens statssang

En anden meme fra internettet, USSR's nationalsang, har været en fast bestanddel i onlinekulturen. Det har været brugt i masser af meme-videoer i årevis. Ligesom "Rick Roll" er det helt muligt at spille USSR-hymnen med Windsong Harp.

· "Flyv mig til månen"

Frank Sinatras mesterværk, Fly Me to the Moon, har udstået tidens tand og er stadig populær i dag. Denne jazzstandard er et must-learning for enhver jazzmusiker.

· "Astronomi"

Du kender måske denne sang som Coffin Dance-sangen. Det er ubesværet at spille, og Windsong Lyre håndterer det smukt.

· “Megalovania”

Enhver gamer, der går rundt på internettet og YouTube, vil øjeblikkeligt genkende de første par toner af "Megalovania" fra "Undertale". Du behøver ikke at spille hele sangen, men hvis blot et par toner kan give dig et grin.

· "Ganyu's tema"

Windsong-lyren kan spille Ganyus tema. Dens enkle melodi minder spillerne om spillets allestedsnærværende musikmotiver. Hvem kan sige nej til Genshin Impacts smukke score?

· "Mit hjerte vil fortsætte"

Endnu en internetklassiker og populær udenfor den, Celine Dions sjælfulde vokal oversættes godt til Windsong Lyres strygere. Det er måske ikke i stand til at opretholde toner så længe, ​​men resultatet lyder stadig godt.

Musik passer til en Archon

Windsong Lyre kan give masser af underholdning til enhver Genshin Impact-spiller. Selvom det ikke er tilgængeligt i dag, er der altid en mulighed for, at udviklerne vil bringe det tilbage. Det fungerer også med bots, selvom det kan være en risikabel beslutning.

Hvad er din yndlingssang at spille på Windsong Lyre? Hvornår tror du, at lyren bliver tilgængelig igen? Fortæl os dine svar i kommentarfeltet nedenfor.