Sådan deler du spil på Steam

Valve har integreret en funktion i sin Steam-platform, der gør det muligt for en håndfuld forskellige konti at dele en enkelt persons spilbibliotek. Det er fantastisk, hvis du har børn eller søskende, eller hvis du vil prøve en vens spil, før du køber det til dig selv. Sådan deler du spil på Steam

Sådan deler du spil på Steam

1. Sådan deler du spil på Steam: Aktiver Steam Guard-kontosikkerhed

Før du begynder at godkende konti til at bruge dit Steam-bibliotek, skal du først slå Steam Guard-kontosikkerhed til. Dette er et ekstra lag af sikkerhed for din Steam-konto, og det er nyttigt at have slået til, selvom du ikke giver andre personer dine kontooplysninger.

For at tænde den skal du gå til Steam-indstillingsmenuen | Konto, og vælg "Administrer Steam Guard-kontosikkerhed".del_steam_1

2. Sådan deler du spil på Steam: Log på din konto med den computer, du vil godkende

Dernæst skal du logge på din konto med den pc eller Mac, du vil give tilladelse til at få adgang til dit bibliotek. Når du er logget ind, skal du gå til Steam-indstillingsmenuen | Familie.

Se relateret Steam-udsalg 2018: Hvornår er det næste Steam-udsalg? Gameroom er Facebooks social-gaming svar på Steam

Der vil du finde en mulighed for at markere en boks, der siger "Godkend biblioteksdeling på denne computer". Når det er blevet kontrolleret, har du også mulighed for at godkende konti, der er blevet logget på den samme computer.

sharing_steam_2

3. Sådan deler du spil på Steam: Log tilbage på din vens eller familiemedlems konto

Når din vens eller elskedes computer er blevet godkendt, skal du logge ud af din konto og logge ind på deres igen. De skulle så have mulighed for at downloade og spille spil, der er fra dit bibliotek.

Et par ting at bemærke: Du kan autorisere op til 10 computere, fordelt på op til fem konti, for at få adgang til dit Steam-spilbibliotek. Der er også nogle spil, som af en eller anden grund ikke kan deles. Disse har en tendens til at inkludere spil, der kræver et abonnement for at spille.

Valve har også sat Family Sharing op, så et spil kun kan tilgås af én person ad gangen. Det betyder, at I ikke alle kan logge ind, f.eks. Borderlands 2, og spil multiplayer co-op. Hvis du prøver det, vil Steam opfordre dig til at købe en kopi af spillet.