Sådan opretter du en tidsplan for et Amazon Smart Plug

Det er mærkeligt at tænke på, at vores hjem plejede at være dumme, men sådan var det. Fremtiden er nu, gamle mand, og Smart Home er på toppen af ​​bølgen! At forbinde alt i dit hus til Internet of Things, dit eget personlige smarte netværk, kan gøre dit liv meget nemmere og mere bekvemt.

Sådan opretter du en tidsplan for et Amazon Smart Plug

Amazons Smart Plugs er en relativt ny tilføjelse til denne voksende, indbyrdes forbundne verden. Drevet af deres Alexa AI-assistent virker disse stik på overfladen ret enkle, da de i det væsentlige giver dig mulighed for at tænde og slukke for alt, der er tilsluttet dem. Det er dog ikke tilfældet, da du også kan opsætte en række rutiner og tidsplaner for at forbedre letheden og kvaliteten af ​​dit hjemmeliv og endda gøre dit hus og dine ejendele mere sikre.

Hvad er en rutine?

Enkelt sagt er en rutine et sæt instruktioner til at tænde eller slukke for enheder via Alexa, som du kan aktivere med en enkelt stemmekommando. Mens du individuelt kan styre enhver enhed, der er forbundet til dit smarte hjemmenetværk, kan brug af rutiner fjerne en masse ekstra besvær, samt udføre specifikke handlinger på bestemte tidspunkter af dagen.

Ved at bruge en rutine kan du slå alt i dit hus fra på samme tid ved at fortælle Alexa, at du forlader huset, eller slå alt, hvad du vil, til igen ved at fortælle Alexa, at du er tilbage. Du kan indstille den til at virke efter kommando eller på et bestemt tidspunkt eller endda via en tilsluttet bevægelses- eller kontaktsensor. Forestil dig at gå rundt i dit hus, og lyset og musikken tænder, når du træder ind i et rum, og slukker i det rum, du lige har forladt. Miljøvenlig og superfuturistisk!

Det kan også bruges til at få det til at se ud som om, der stadig er mennesker i dit hus, når du faktisk er væk på ferie eller på arbejde, hvilket gør dit hus til et mindre appetitligt mål for alle, der overvejer et indbrud. Eller du kan indstille den til at vække dine børn med en specifik påmindelse, tænde lyset, åbne vinduerne, sætte gang i din kaffe, skrue op for termostaten, når du kommer hjem... potentialet for at tilpasse din hjemmeoplevelse er kun begrænset af din fantasi, og hvad du har forbundet.

tingenes internet

Sådan opretter du en planlagt rutine

Opsætning af en rutine for dit Smart Plug er en lidt involveret proces, men let nok, når du først har fået styr på det. Her er hvad du gør:

  1. Åbn Alexa-appen fra din iOS-, Android- eller FireOS-enhed.
  2. Trykke på Rutiner i menuen.
  3. Tryk på + knappen øverst til højre på skærmen.
  4. Tryk på + ved siden af ​​hvornår Når dette sker.
  5. Trykke på Tidsplan.
  6. Vælg den dag og det klokkeslæt, du vil rutinemæssigt ske på.
  7. Trykke på Færdig.
  8. Tryk på plus + ved siden af Tilføj handling.
  9. Tryk nu på Smart hjem.
  10. Vælg navnet på din Smart stik.
  11. Tryk på eller Af for at vælge hvilken effekt rutinen har på Smart-stikket.
  12. Tryk på Næste.
  13. Tryk på Gemme.

Hvis du antager, at du indstiller denne rutine til at tænde for Smart-stikket, skal du oprette en separat rutine ved at følge de samme trin, der fortæller stikket, hvornår du vil have det til at slukke igen (også omvendt). Medmindre du selvfølgelig ikke ønsker, at det skal ske automatisk, i så fald skal du bare fortælle Alexa at gøre det som normalt.

ultrahus

Opsætning af grupper til mere effektive rutiner

Hvis du har mere end ét Smart-stik eller en række forskellige enheder, som du vil tænde eller slukke på samme tid, kan du spare dig selv for en masse kræfter ved at tildele dem til en Smart Home-enhedsgruppe. Sådan kan du tænde lyset, espressomaskinen og starte en afspilningsliste på samme tid.

For at konfigurere en enhedsgruppe skal du udføre følgende trin:

  1. Åbn Alexa på din iOS-, Android- eller FireOS-enhed.
  2. Gå til menuen og tryk på Enheder.
  3. Tryk på + knap.
  4. Trykke på Tilføj gruppe.
  5. Vælg et af de forudindstillede navne, eller indtast dit eget tilpassede gruppenavn.
  6. Trykke på Næste.
  7. Tryk på de enheder, du vil føje til gruppen.
  8. Trykke på Gemme.

Ofte stillede spørgsmål

Vil rutinen stadig fungere, hvis min telefon mister strømmen?

Ja, når du først har konfigureret rutinen til smartstikket eller en anden Amazon-smart-enhed, skal den stadig køre, uden at din telefon behøver at være tændt. Rutinen gemmes ikke på enheden eller sendes fra telefonen, hver gang den kører. Så længe du stadig har internetadgang, kan Amazon-serverne sende rutinen til dit smarte stik.

Hvorfor forbinder mit smartstik ikke mit Wi-Fi?

Sørg for, at du forsøger at oprette forbindelse til et 2,4 GHz-netværk. Mange smarte enheder, såsom stik, lamper osv. kan ikke oprette forbindelse til et 5 GHz-netværk. Men ingen bekymringer, de fleste routere i dag har både et 2,4 GHz og 5 GHz trådløst netværk.

Go Go Gadget House!

Ved at bruge planlagte rutiner kan du få dit hus til at køre som en velsmurt maskine og tænde og slukke for det, du har brug for, når du har brug for det. Hvis du har nogle seje opsætninger, som du bruger derhjemme, hvorfor fortæller du os så ikke om dem i kommentarfeltet nedenfor?