Black Friday 2017: De bedste tilbud på nerf guns

Børn har det så godt i disse dage. Black Friday var ikke noget, da jeg var barn, og nervepistoler var ret simple nyheder. I dag er der en hel række af kraftfulde nerf guns rundt omkring, og Black Friday årlige shoppathon betyder, at du kan få nogle gode tilbud på det bedste nerf gun legetøj. Her er vores opsummering af de bedste Black Friday-tilbud på nerf-våben.

Black Friday 2017: De bedste tilbud på nerf guns

Nerf N-Strike Elite Disruptor – var £17, nu £8,98bedste_nerf_sort_fredags_tilbud_2

Med en roterende tromme med seks pile og slam-hurtig teknologi giver denne nerf-pistol dig mulighed for at skyde seks pile hurtigt efter hinanden. Når du er i stand til at skyde op til 27 meter, vil du slå enhver modstander med en kraftig blaster. Denne særlige Black Friday-aftale gør denne kraftfulde, hurtige pistol kun 8,98 £, tidligere £17.

Køb Nerf N-Strike Elite Disruptor for £8,98 fra Amazon

Avengers Nerf Hawkeye Longshot Bow – var £14,99, nu £9,99

Dette er virkelig fedt og får dig til at spille rollen som alles yndlingshævner. I stedet for en nerf-pistol kan du affyre dart på op til 12 meter med dine medfølgende seks pile. Det er også rigtig billigt takket være Black Friday-besparelserne. Få det nu for £9,99 og spar £5.

Køb Avengers Nerf Hawkeye Longshot Bow for £9,99 fra Toys R Us

Nerf N-Strike Elite Hyper Fire Blaster – var £49,99, nu £25nerf_deals_on_black_friday_uk

Den hurtigste nerf-pistol fra Hasbro, dette er en fuldt motoriseret nerf-pistol, der affyrer fem pile i sekundet. Trommen kan rumme op til 25 pile, du kan skyde pile op til 90 fod af så hurtigt, at din modstander ikke vil se dig komme. Tidligere £49,99, det er nu halv pris denne Black Friday, så du kan få det for kun £25.

Køb Nerf N-Strike Elite Hyper Fire Blaster for £25 fra Amazon

Nerf N-Strike Elite Hail-Fire Blaster – var £59,99, nu £29,98

Saml denne nerf-pistol og oplev kraften i denne semi-automatiske motoriserede blaster. Med et roterende ammunitionsstativ med fire clips og 24 Elite-pile inkluderet i æsken, kan du komme i gang og affyre dine pile til afstande på op til 75 fod. Denne blaster kan rumme op til 144 pile, hvilket gør den til den højeste kapacitets nerf-pistol. Takket være disse massive Black Friday-besparelser kan du nu få Nerf N-Strike Elite Hail-Fire Blaster for kun £29,98, hvilket er lavere end de oprindelige £59,99.

Køb Nerf N-Strike Elite Hail-Fire Blaster for £29,98 fra Toys R Us

Nerf Modulus Regulator – var £69,99, nu £39,99

Se relateret Cyber ​​Monday 2018: bedste tekniske tilbud fra John Lewis, Currys, Argos og flere Black Friday-tips: Få de bedste Black Friday-tilbud

Vær legepladsens konge med denne modulære nerf-pistol, og konfigurer den, så den passer til enhver mission, du måtte have. Med dens tri-slående evne kan du tilpasse den til at skyde det hele på én gang, langsomt, eller kombinere det med switch-brandteknologi for at vælge forskellige affyringstilstande. Til kun £39,99 er dette et af de billigste Black Friday-tilbud, du kan finde for nerf-våben. Det er en reduktion på £16,50, hvilket sparer dig over 50%.

Køb Nerf Modulus Regulator for £39,99 fra Amazon

Nerf N-Strike Elite Rhino-Fire Blaster – var £139,99, nu £69,98bedste_nerf_sort_fredags_tilbud

Hvis du troede, at nogen af ​​de tidligere nerf-pistoler var gode, har du ikke set noget endnu. Denne er en mester-nerf-pistol, der kan konkurrere med alle andre. Hold aftrækkeren nede, og 50 pile vil gå hurtigt efter hinanden. Der er to trommer, som hver rummer 25 pile, hvilket gør det endnu hurtigere, da tønderne kan skifte ild. Den kommer endda med et aftageligt stativ for nøjagtighed og præcision, og du får 50 pile inkluderet i æsken.

Køb Nerf N-Strike Elite Rhino-Fire Blaster for £69,98 fra Toys R Us

Nerf N-Strike Elite TerraScout Fjernbetjening Drone Blaster – var £199,99, nu £149,99black_friday_nerf_drone_deal

Lad dig ikke nøjes med en nervemaskine, der skal blive ved din side. Send denne nerf drone op i himlen og angreb fra oven. Selvom det er dyrt for en nerf, fungerer det også som en drone, så du kan ikke være for sparsommelig. Alligevel vil du lave enorme besparelser på denne. Tidligere £199,99 har Toys’R’Us sat prisen ned, så du sparer £50.

Køb Nerf N-Strike Elite TerraScout Fjernbetjening Drone Blaster for £149,99 fra Toys R Us