Sådan sletter du Samsung Cloud fra din telefon

Hvis du bruger en Samsung mobilenhed, kan du gemme filer online med Samsung Cloud. Det er en praktisk opbevaringsmulighed, men nogle gange vil du ikke rigtig have kopier af dine filer, der flyder rundt på internettet.

Sådan sletter du Samsung Cloud fra din telefon

I denne artikel viser vi dig, hvordan du sletter filer fra Samsung Cloud og endda selve Cloud-kontoen.

Hvad er Samsung Cloud?

Samsung Cloud er den proprietære Cloud-lagringstjeneste fra Samsung-mærket. Det gemmer filer af ikke kun dets mobiltelefoner, men også af dets andre enheder. Kontoen er ikke knyttet til en bestemt enhed, og mange enheder kan dele en enkelt konto. Dette giver mulighed for deling af filer mellem dem.

Sletning af filer i skyen

For at slette filer i skyen kan du gøre følgende:

  1. Stryg op og tryk på Indstillinger på din telefon.
  2. Se efter Konti og sikkerhedskopiering i menuen, og tryk på det.
  3. Tryk på Samsung Cloud. Dette åbner Samsung Cloud-menuen. Bemærk, at du muligvis skal indtaste loginoplysninger.
  4. Tryk på Samsung Cloud Drive.
  5. Du får vist en liste over filer, der i øjeblikket er på skyen. Tryk og hold på en fil, du vil slette. Når en fil er markeret, kan du trykke på flere filer for at slette dem på samme tid.
  6. Klik på Slet.

    samsung sky

Sletning af Cloud-kontoen

Hvis du sletter hele din Samsung Cloud-konto, slettes alt, hvad der er blevet gemt der. Hvis du ikke ønsker at miste nogen data, skal du downloade de filer, du har gemt. Følg disse trin for at slette Cloud-kontoen helt:

  1. Fortsæt til Samsung Account-webstedet.
  2. Indtast dine loginoplysninger, når du bliver bedt om det.
  3. Klik på profilkortet. Dette vil være billedet med dit navn, billede og e-mailadresse.
  4. Klik på Samsung Account Settings.
  5. Klik på Slet konto.
  6. Sæt kryds i cirklen, der bekræfter, at du er bekendt med betingelserne for at slette din konto.
  7. Klik på Slet.

Husk, at sletning af din Samsung-konto også vil fjerne enhver købshistorik, abonnementer og profiloplysninger. Vær advaret. Disse kan ikke gendannes, når de først er slettet.

konto og backup

Håndtering af data uploadet til skyen

Hvis du bemærker, at du bliver ved med at løbe tør for plads med dit Cloud-lager, er det sandsynligvis, fordi du har flere enheder på den samme konto. Den grundlæggende lagertjeneste har kun 5 GB kapacitet, og denne deles mellem alle enheder, der er registreret til den.

Hvis du rutinemæssigt sikkerhedskopierer data og også har aktiveret automatisk synkronisering, fyldes dit skylager hurtigt op. Du kan administrere dette gennem indstillingerne Gendan og sikkerhedskopiering og automatisk synkronisering på din enhed. De kan tilgås på din mobil ved at gøre følgende:

indstillinger

Gendan og sikkerhedskopier fra skyen

  1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Konti og sikkerhedskopiering.
  3. Tryk på Sikkerhedskopiering og gendannelse.
  4. Hvis du trykker på Backup Data, åbnes en tjekliste, der spørger, hvilke data du ønsker at sikkerhedskopiere. Tjek dem, du ønsker. Klik på Backup.
  5. Ved at trykke på Gendan data kan du vælge den enhed, du ønsker at gendanne, sammen med en tjekliste over dine data. Vælg og klik derefter på Gendan.

Sletning af sikkerhedskopierede data fra skyen

  1. Åbn Indstillinger, find konti og sikkerhedskopiering, og tryk derefter på det.
  2. Tryk på Samsung Cloud,
  3. Vælg Slet sikkerhedskopi.

    slet samsung cloud

Auto-Sync-funktionen

Som navnet antyder, opdaterer Auto-Sync-funktionen automatisk dine oplysninger fra din telefon til skyen. Dette er praktisk, hvis du har adskillige enheder, der deler lignende konti som Facebook, Google, Messenger og lignende. Dette er tilgængeligt ved at gå til Konti og sikkerhedskopiering under Indstillinger og vælge Konti.

Du skal være opmærksom på, at en konto, der ikke har været tilgået i mere end 12 måneder, automatisk slettes af systemet. Dette inkluderer gallerierne, alle backupdata og profilerne. Aktivering af automatisk synkronisering forhindrer dette, så hold det tændt, hvis du ikke ønsker, at dette skal ske. Alternativt kan du bare logge ind med nogle få måneders mellemrum, hvis du ikke har lyst til at have automatisk synkronisering aktiveret.

Adgang til webbrowser

Samsung Cloud kan også tilgås via en webbrowser. Det anbefales, at du gør dette via Chrome. Selvom du kan administrere galleriet og enhedssikkerhedskopierne herfra, vil du ikke være i stand til at få adgang til telefonrelaterede data som kontakter og noter. Dette er nyttigt til at gemme filer på en større lagerenhed som en computer, eller når du forsøger at tømme skyen før sletning.

Nyttig midlertidig opbevaring

Samsung Cloud giver brugere af deres enheder midlertidig opbevaring, når de har brug for det. Selvom det er nyttigt, efterlader det stadig kopier af dine data online. At vide, hvordan man sletter disse filer, gør det nemt ikke kun at administrere dine enheder, men at holde dine oplysninger sikre.

Har du haft nogle oplevelser med at slette filer på Samsung Cloud? Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.