D-Link ShareCenter+ DNS-345 anmeldelse

D-Link ShareCenter+ DNS-345 anmeldelse

Billede 1 af 4

D-Link ShareCenter+ DNS-345

D-Link ShareCenter+ DNS-345
D-Link ShareCenter+ DNS-345
D-Link ShareCenter+ DNS-345
130 £ Pris ved gennemgang

Den er måske lang i tanden nu, men D-Links ShareCenter+ DNS-345 er et overordentlig billigt NAS-apparat med fire pladser. Dens kompakte, solide metalchassis har plads til op til 16 TB lagerplads, som kan præsenteres som NAS-shares og iSCSI-mål. Se også: hvad du skal kigge efter, når du køber en NAS til erhvervslivet.

D-Link ShareCenter+ DNS-345

Drevinstallationen er uden værktøj: Skub frontdækslet op for at fjerne det, og skub op til fire LFF SATA-harddiske ind, som passer til strøm- og interfacestikkene på bagsiden. Der er håndtag på bagsiden til at springe drevene ud. En guide gør installationen nem; vi skabte et RAID5-array med fire 4TB WD Enterprise-harddiske, der kun tog 22 minutter at formatere. Apparatet gjorde derefter hele volumen tilgængelig som en enkelt share med åben adgang.

Vi strammede op på sikkerheden med lokale brugere og grupper og anvendte adgangstilladelser til udvalgte delinger; apparatets kvotetjeneste gav os mulighed for at anvende brugsbegrænsninger i megabyte til udvalgte brugere og grupper. Webkonsollens hjemmeside giver i mellemtiden hurtige links til filer, billeder og musik. Siden Mine filer viser rodvolumenet, hvor undermapper kan oprettes og filer uploades og downloades fra vores værts-pc.

D-Link ShareCenter+ DNS-345

DNS-345 er gearet til at levere en privat cloudbutik til fjernbrugere. Da vi havde oprettet en mydlink cloud DDNS-konto på apparatet, brugte vi den nye URL til at få fjernadgang til den og se delte filer og downloade og uploade data ved hjælp af My Files-webkonsolappen.

Vi installerede Windows Cloud Sync-appen, som giver en personlig Dropbox-lignende service mellem fjernbrugere og apparatet. Det fungerede fint under test, men frækt begrænser D-Link kapaciteten til synkroniseringsmappe til 2 GB; for at øge dette til 50 GB, skal du betale et årligt gebyr på £20.

D-Link ShareCenter+ DNS-345

DNS-345 giver nogle nyttige backup-apps, som vi brugte til at køre trinvise kopier fra en lokal diskenhed til en anden og fra et fjernsystem til enheden. Til sidstnævnte oprettede vi flere opgaver, der sikrede data fra shares på Windows-arbejdsstationer og servere til apparatet med jævne mellemrum.

Fjernsikkerhedskopiering kan laves til andre rsync-kompatible NAS-apparater, og vi kørte også lokale sikkerhedskopier til lagerenheder, der er tilsluttet apparatets USB-port. Opgaver startes ved at trykke på en knap på frontpanelet, og fremskridt kan spores på OLED-displayet.

Surveillance Center-appen understøtter kun D-Links IP-kameraer, men den opdagede automatisk vores DCS-7513-model. For en gratis app er den ret praktisk: den kan understøtte flere kameraer, optage og afspille ved hjælp af DNS-345 og forbinde med bevægelsesdetektionsbegivenheder.

D-Link ShareCenter+ DNS-345

Den ældre Marvell-processor og 128 MB systemhukommelse ramte diskskriveydelsen hårdt. Træk-og-slip kopier af en 50 GB testfil returnerede en rimelig vedvarende læsehastighed på 90 MB/sek., men skrivning faldt til 43 MB/sek. Sikkerhedskopieringsydelsen var endnu lavere – vores 22,4 GB-mappe med 10.500 små filer klarede kun 36,5 MB/sek. Vi testede også D-Links ShareCenter Sync-software på en Windows 8.1-vært og så den sikre den samme testmappe med knap 20 MB/sek.

For at oprette et IP-SAN aktiverede vi simpelthen iSCSI-måltjenesten og tilføjede mål, som alle vises under en enkelt portal. Ydeevnen er dårlig, hvor Iometer rapporterer lave læse- og skrivehastigheder på kun 82MB/sek. og 53MB/sek. for et mål på 100GB.

D-Link ShareCenter+ DNS-345 er bedre egnet til et hjemmekontor end et lille kontor, og dens sparsomme hardwarespecifikationer halter bagefter konkurrenterne. Det er værd at overveje, hvis du vil have en enkel, overkommelig NAS-enhed, men hvis ydeevnen er kritisk, anbefaler vi Netgear, Qnap eller Synology.

detaljer