Er fuboTV let at annullere?

Måske har du registreret dig hos fuboTV til en gratis prøveperiode og ikke ønsker at fortsætte med det betalte abonnement, eller du vil gerne skifte til en anden online-tv-tjeneste. Uanset hvad, undrer du dig måske over, hvordan annulleringsprocessen ser ud, og om FuboTV er let at annullere.

Er fuboTV let at annullere?

I denne artikel viser vi dig forskellige måder at annullere dit fuboTV-abonnement på, afhængigt af hvordan du tilmeldte dig i første omgang.

Er FuboTV let at annullere?

Uanset om du har tilmeldt dig en gratis prøveperiode eller et månedligt abonnement, er fuboTV relativt let at opsige. Det tager kun et par trin at gøre det, og uanset hvilken platform du bruger, er processen meget ligetil. Lad os tage et kig på metoderne til at annullere dit FuboTV-abonnement på fubo.tv, Roku, Apple TV og iOS-enheder.

Annuller fuboTV i din browser

  1. Åbn din browser, gå til fubo.tv, og log ind på din konto.
  2. Vælg din profil.
  3. Tryk på Min konto under dit profilbillede. Dette fører dig til din kontoside.
  4. I venstre side skal du gå til Abonnement og fakturering og trykke på Annuller abonnement. Knappen er placeret i højre side, enten under Aktuel plan eller nederst på siden.
  5. Du vil se en pop-up, der tilbyder at fuldføre opsigelse eller sætte abonnement på pause. Vælg Fuldstændig annullering.
  6. Bekræft handlingen, når du bliver bedt om det, og klik ikke på nogen af ​​de andre muligheder, såsom Fortsæt med at se eller Indløs tilbud.
  7. Endelig er der en mulighed for at fortælle fuboTV dine grunde til at annullere. Dette er ikke nødvendigt for at fuldføre processen.

Når du har fulgt disse trin, bør du modtage en e-mailbekræftelse vedrørende annulleringen. Vær opmærksom på, at hvis du annullerer din gratis prøveperiode via fubo.tv-siden, slutter prøveperioden med det samme, uanset hvor mange dage der skal tilbage.

Fubo TV

Annuller fuboTV på Roku

Hvis du har tilmeldt dig fuboTV gennem Roku, er der to måder at annullere det på. Du kan enten annullere tjenesten på dit Roku TV eller via deres hjemmeside. Sådan gør du:

roku

1. Annuller fuboTV på dit Roku TV

  • Find fuboTV-appen på dit Roku TV, naviger til den, og tryk på stjerneknappen.
  • Du vil se en menu for abonnementskanalen. Gå til Administrer abonnementer.
  • Nu skal du vælge Annuller abonnement to gange i træk. Sørg for ikke at trykke på OK for indstillingen Forlad uændret, Afslut, da det vil fortryde processen.
  • Vælg Udført, og en annulleringsbekræftelse skulle vises.

Hvis du af en eller anden grund ikke er helt overbevist om, at handlingen var vellykket, kan du besøge Rokus hjemmeside for at bekræfte, at fuboTV ikke længere er opført i dine abonnementer. Du kan altid kontakte fuboTV's kundesupport for at sikre dig, at du enten har annulleret tjenesten.

2. Annuller fuboTV på Roku-webstedet

  • Log ind på din konto på my.roku.com og gå til Min konto.
  • Under sektionen Administrer konto skal du trykke på Administrer dine abonnementer.
  • Find fuboTV og klik på knappen Afmeld ved siden af ​​det. Bekræft handlingen, og det er det - du har annulleret fuboTV.

Annuller fuboTV på Apple TV

  1. Tænd dit Apple TV, tryk på knappen Hjem, og stryg ned på din fjernbetjening for at få adgang til Indstillinger.
  2. Gå til Brugerkonti, vælg din konto, og gå til Abonnementer.
  3. Find fuboTV, indtast det, og vælg Annuller abonnement nederst på siden.
  4. Vælg Bekræft, og du skulle se en meddelelse, der informerer dig om, at fuboTV er blevet annulleret.

apple tv

Annuller fuboTV på iOS-enheder

  1. Gå til Indstillinger på din iOS-enhed.
  2. Tryk på dit navn og ikon for at gå til din Apple ID-konto.
  3. Gå til Abonnementer, find fuboTV, og tryk på Annuller abonnement.
  4. Bekræft for at fuldføre handlingen, og ligesom det, der sker på Apple TV, vises en bekræftelses-pop-up.

Hvad sker der nu?

Opsigelse af dit fuboTV-abonnement eller gratis prøveperiode er en ligetil forretning. Afhængigt af din situation vil den tid, det tager, før annulleringen træder i kraft, dog variere. Som angivet i deres artikel om annulleringspolitik, når du annullerer din gratis fuboTV-prøveperiode via webstedet, vil adgangen til appen blive fjernet med det samme. Men hvis du har tilmeldt dig gennem Roku, får du stadig den fulde syv-dages prøveperiode, selvom du annullerer fuboTV på den første dag.

Hvad angår abonnementer, vil et annulleret fuboTV-abonnement stadig være aktivt, indtil den aktuelle faktureringscyklus slutter. Der vil ikke være nogen refusion for forudbetalte tjenester eller delvise måneders service.

Uanset om du har valgt en anden online-tv-udbyder, eller du ikke ønsker at forpligte dig til et fuldt abonnement efter en gratis prøveperiode, er fuboTV let at annullere. Nu hvor vi har forklaret, hvordan du går gennem annulleringsprocessen, er du velkommen til at vælge dit online tv-program.

Fandt du det nemt at annullere fuboTV? Hvilken platform brugte du til at logge ind på? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.