Sådan sletter du DoorDash-kreditkort

DoorDash-appen er meget slank, men nogle af dens funktioner kan virke gemt væk. Et af de fremtrædende spørgsmål vedrørende appen er vores titelspørgsmål.

Sådan sletter du DoorDash-kreditkort

Tilføjelse og sletning af et kreditkort på DoorDash Android- eller iOS-apps er ikke svært, men muligheden er gemt væk. Det samme gælder for DoorDash-webstedet. Alle de nødvendige instruktioner om emnet venter på dig i de følgende afsnit. Plus, vi har tips til, hvordan du annullerer Dash Pass og sletter DoorDash-kontoen.

Sådan sletter du DoorDash CC på appen

At slette et DoorDash-kreditkort på mobilappen er ikke så ligetil, som man skulle tro. Hvis du kun har én betalingsmetode forbundet til din konto, vil du ikke være i stand til at slette din nuværende. Grunden til dette er, at du ikke kan slette dit standardkort.

Når du er klar, skal du følge nedenstående trin:

  1. Start DoorDash-appen på din tablet eller telefon.
  2. Vælg Konto side fra startskærmen.

  3. Vælg derefter betalingsmetoder.

  4. Stryg derefter til venstre på din CC og tryk på Slet.

Hvis dit kort ikke vil stryge til venstre, skyldes det, at der ikke er nogen standardbetalingsmetode. Desværre bliver du nødt til at tilføje betalingsmetode.

  1. Hvis du vil tilføje et andet kort, skal du trykke på Tilføj et kort i øverste højre hjørne af din skærm.
  2. Angiv den nye CC-information, og tryk på kortet, så der er et flueben ud for det.

Du kan også have flere kreditkort gemt på denne side. Blot at trykke på en af ​​dem vil vælge det kort som dit standardvalg.

DoorDash kreditkort

Sådan sletter du DoorDash CC på webstedet

Hvis du ønsker at slette et DoorDash-kreditkort fra hjemmesiden, skal du bemærke, at trinene er meget forskellige. Følg instrukserne:

  1. Åbn DoorDash-websiden for forbrugere i enhver browser.
  2. Klik på de tre vandrette linjer i øverste højre hjørne.
  3. Klik på 'Betaling'.

  4. Klik på de tre prikker ud for den betalingsmetode, du vil slette.
  5. Klik på 'Slet' og bekræft.

Bemærk: Du kan ikke slette din standard betalingsmetode. Du skal bruge menuen med tre prikker til at vælge en anden betalingsmetode som standard, og derefter slette den, du vil fjerne.

Men hvis du er sikker på, at du ikke vil bruge DoorDash igen, kan du gå et skridt videre og slette din DD-konto.

Sådan sletter du din DD-konto

Du kan ikke slette din DoorDash-konto bare sådan. Du skal indsende en anmodning, og DoorDash deaktiverer din konto. Den bedste måde at gøre det på er ved at kontakte den officielle DoorDash-support via e-mail:

  1. Send en e-mail adresseret til [email protected] .
  2. I feltet Emne skal du skrive "Deaktiver min konto" eller lignende.
  3. Indtast dine kontooplysninger - dit brugernavn.
  4. Du kan eventuelt tilføje en grund til at deaktivere din konto. Send mailen og vent på svar.

    Slet DoorDash-kreditkort

DoorDash-support svarer typisk inden for flere dage. Mest sandsynligt vil de godkende din anmodning og deaktivere din konto.

Annuller DoorDash Premium Plan

Måske føles det for drastisk at deaktivere din DoorDash-konto. Hvis du kun ønsker at annullere din DashPass-plan, kan du gøre det i stedet. Sådan gør du:

  1. Log ind på din DoorDash-konto på siden eller mobilappen.
  2. Klik på DashPass-menuen.
  3. Klik derefter på menuen Hamburger.
  4. Vælg derefter Administrer DashPass.
  5. Til sidst skal du vælge Afslut abonnement.

Du vil se information om dit DashPass i den nævnte menu, så du kan bestemme, hvornår du vil opsige abonnementet.

Ofte stillede spørgsmål

Som nævnt ovenfor gør Door Dash det ikke usædvanligt nemt at fjerne betalingsmetoder. Vi har lavet researchen og har svarene på flere af dine spørgsmål her.

Kan jeg slette alle mine betalingsmetoder?

Desværre ikke. Dette er især ubelejligt, hvis du lader en ven bruge din betalingsmetode til at afgive en ordre på deres konto. For at slette en betalingsmetode skal en anden mulighed være tilgængelig først.

Din eneste mulighed er at slette din konto helt. Hvis du har et problem med en uautoriseret betaling, skal du selvfølgelig kontakte Door Dash support her.

Hvilke betalingsmetoder tager Door Dash?

Hvis du har brug for at opdatere din betalingsmetode, vil du være glad for at vide, at du kan bruge en række økonomiske ressourcer. Du kan tilføje din PayPal-konto, din Google Pay-konto, din Apple-konto, et gavekort og selvfølgelig de store kreditkort.

Kreditkort fjernet

Forhåbentlig hjalp denne artikel dig med at fjerne et kreditkort fra din DoorDash-konto. Udover at fjerne dine kreditkortoplysninger fra DoorDash, dækkede vi nogle relaterede problemer.

Besluttede du dig for at stoppe med at bruge DoorDash, eller ville du bare tilføje en ny betalingsmulighed? Hvad med at deaktivere din konto? Er det et skridt for langt, eller gik du igennem med det? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor, og del gerne din mening om sagen.