Sådan eksporteres Gmail-beskeder til HTML

Dette Alphr-indlæg fortalte dig, hvordan du eksporterer Gmail-e-mails som tekstdokumenter. Vi talte også om, hvordan man gemmer e-mails som PDF-filer. Det er dog bedre at gemme backup-e-mail-kopier som HTML-filer (Hypertext Markup Language), der åbnes i din browser. På denne måde vil e-mails beholde deres billeder, hyperlinks og tekstformatering og fylde mindre end PDF-filer.

Sådan eksporteres Gmail-beskeder til HTML

Desværre glemte Google at tilføje en eksport som HTML-indstilling til Gmail, men du kan stadig eksportere Gmail-meddelelser til HTML-formatet. Her er ho

Kopier og indsæt Gmail-e-mails til Notesblok

For det første kan du bruge genvejstaster til at kopiere og indsætte til at gemme dine Gmail-e-mails som HTML-filer med Notesblok. Hvis du vil have HTML-tags inkluderet i Notesblok-filen, skal du først indsætte e-mails i en tekst-til-HTML-konverter. (Bare rolig, vi viser dig en om et minut.) Så kan du kopiere den konverterede HTML-e-mail og indsætte den i Notesblok.

Så lad os prøve det.

1. Åbn en e-mail i Gmail, og vælg alt indholdet med markøren.

2. Tryk på Ctrl + C genvejstasten for at kopiere beskeden til Windows udklipsholder.

3. Åbn derefter denne hjemmeside. Unit-Conversion har et af de værktøjer, vi anbefaler til at ændre formateret tekst til HTML.

4. Indsæt e-mailen i tekstboksen til inputdata ved at trykke på Ctrl + V.

5. Tryk på Konvertere knappen for at konvertere den indsatte e-mail til HTML-output som vist på snapshotet direkte nedenfor.

6. Vælg HTML-outputtet med markøren, og tryk på Ctrl + C-genvejstasten.

7. Åbn nu Notesblok. (Du kan åbne Cortana-appen i Windows 10 og indtaste "Notesblok" i søgefeltet. Vælg for at åbne Notesblok."

8. Når Notesblok-filen er åben, skal du trykke på Ctrl + V for at indsætte din HTML-e-mail i Notesblok.

9. Klik Fil >Gem som.

10. Vælg Alle filer i rullemenuen Gem-som-type.

11. Indtast en filtitel med HTML i slutningen af ​​den. For eksempel kan du indtaste noget som: Gmail email.HTML.

12. Vælg derefter at gemme det på skrivebordet, og tryk på knappen Gem. Nu har du en gemt HTML-e-mail-fil på Windows-skrivebordet.

Konverter Gmail-e-mail-PDF'er til HTML-format

Chromes Udskriv-dialogvindue giver dig mulighed for at gemme e-mails, du har åbnet i Gmail, som PDF-filer. Du kan derefter konvertere PDF-kopierne til HTML-format med forskellige webapps eller software. Sådan kan du gemme Gmail-beskeder som PDF-filer og derefter konvertere dem til HTML med webappen Konverter PDF til HTML og Word.

1. Åbn først en Gmail-e-mail i Google Chrome.

2. Klik på Udskriv alt knappen vist på snapshotet direkte nedenfor.

3. Den Udskriv alt mulighed åbner e-mailen i Chromes udskriv-dialogvindue som vist direkte nedenfor. Der skal du klikke på rullemenuen på Bestemmelsessted knappen, og vælg Gem som PDF mulighed.

4. Tryk på Gemme knappen for at åbne et Gem som vindue.

5. Vælg derefter en mappe at gemme PDF'en i, og tryk på Gemme knap. Nu har du en PDF-kopi af Gmail-e-mailen.

6. Klik på dette hyperlink for at åbne Konverter PDF til HTML & Word-webappen på PDFOnline i din browser.

7. Tryk på Lokal enhed knap.

8. Vælg den PDF-e-mail, du har gemt, og tryk på Åben knap. En forhåndsvisning af din HTML-e-mail åbnes som vist på øjebliksbilledet direkte nedenfor.

9. Klik på Hent mulighed for at gemme e-mailen.

Konverter Gmail-e-mails til HTML med Outlook

Du kan også åbne din Gmail-e-mail med e-mail-klientsoftware og eksportere den som HTML derfra. Outlook er en e-mail-klient, der giver dig mulighed for at gemme e-mails som HTML. For at importere dine Gmail-beskeder til Outlook skal du åbne fanen Google Min konto for at aktivere 2-trinsbekræftelse for Gmail og konfigurere en app-adgangskode, som Outlook kan bruge til at oprette forbindelse til Gmail. Derefter kan du tilføje din Gmail-konto til Outlook og gemme e-mails som HTML som følger.

  1. Åbn Outlook, og klik på fanen Filer.
  2. Vælg Fil og Tilføj konto for at åbne et Tilføj konto-vindue.
  3. Indtast dine Gmail-loginoplysninger, og tryk på Afslut knappen for at synkronisere Gmail med Outlook. Så kan du åbne Gmail-e-mails i Outlook.
  4. Åbn en Gmail-e-mail fra din Outlook-mailliste.
  5. Klik Fil >Gem som for at åbne dialogboksen Gem som.
  6. Vælg HTML fra rullemenuen Gem som type.
  7. Indtast en filtitel, og vælg en mappe at gemme e-mailen i.
  8. Tryk derefter på Gemme knap.

Åbn HTML-e-mails i din browser

Når du har eksporteret e-mails som HTML, kan du åbne dem igen ved at højreklikke på deres filer og vælge "Åbn med." Vælg for at åbne e-mailen med din webbrowser (det er Chrome, Firefox, Explorer og så videre). E-mailen åbnes i en browserfane, som i billedet direkte nedenfor. Firefox-brugere kan åbne HTML-filer ved at klikke Fil >Åben fil og vælge den e-mail, der skal åbnes.

Så det er sådan, du kan eksportere Gmail-e-mails til HTML. Du kan også konvertere e-mails til HTML og andre filformater med Total Mail Converter-softwaren. Med HTML-e-mail-kopier kan du slette flere e-mails fra Gmail for at frigøre noget lagerplads i indbakken (og Google Drev).